Reviews

Hieronder kunt u een review schrijven over de ervaring in de praktijk.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Acupunctuur Den Haag, Acupunctuurpraktijk De Meridiaan
Average rating:  
 13 reviews
 by Mw. Z.

Klachten: migraines, vermoeidheid en hormonale problemen.
Hele fijne en behulpzame praktijk! Door de acupunctuur van dokter Sum heb ik nu eindelijk geen last meer van mijn migraines. Ze bieden hier altijd een luisterend oor en prikken op de klachten die je op dat moment ook ervaart.

 by Hr. D.

In één behandeling al vermindering van klachten. Betrokken, klantvriendelijk, meedenkend.

 by Mw. W.

Prima, correct, vriendelijk, luisterend!

 by Hr. Van H.

Top, uitstekend, vriendelijk!

 by Mw. V.

Na positieve resultaten bij dokter Chin A Paw zijn de behandelingen met blijvend resultaat door dokter Sum overgenomen. De praktijk doet vertrouwd aan en ervaar ik als prettig.

 by Mw. M.

Uitstekend! Zeer serieus, voel mij er erg goed bij.

 by Mw. R.

Mijn ervaring is goed. Ik ervaar de behandelingen als prettig en deskundig met goede adviezen die mij erg hebben geholpen tot nu toe.

 by Mw. van R.

Acupunctuur is voor mij een geweldige steun in de rug. De sfeer in de praktijk is prettig en vriendelijk. De behandeling, het prikken van de naaldjes gaat heel zacht en soepel en de uitwerking is altijd goed voelbaar: hooikoorts, hoofdpijn, spanningen verminderen en ik slaap ook beter. Je voelt het ook na de behandeling doorwerken. Ik kan het iedereen aanraden: zet je vooroordelen opzij en probeer het!

 by Familie van der V.

Acupunctuur heeft al jaren onze gezondheid veel goeds gebracht. Bij het vastlopen bij reguliere behandelingen val ik altijd terug op acupunctuur. Wij, mijn man en ik , hebben veel goede resultaten bij de behandelingen. In het verre verleden doorverwezen door de huisarts in verband met stoppen met roken, met goed resultaat. Sindsdien zijn wij, mijn man en ik voor vele klachten met de acupunctuur behandeld. Zou een ieder die vastloopt in de reguliere behandeling zeker aanraden acupunctuur te proberen.

 by Hr. Z.

Uitstekend! Redelijk snelle positieve resultaten in slechts enkele behandelingen, resulterend in genezing!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»